Land

ANDERE VOEDINGSBEHOEFTEN IN ELKE LEVENSFASE.

PUPPY'S / PUPS

Cesar product

Opgroeiende pups hebben aangepaste voeding nodig. Want groeien, leren en spelen vergt heel wat energie. Omdat de maag van je pup erg klein is, geef je hem best meerdere keren per dag een kleine portie. Zo ben je zeker dat hij alle voedingsstoffen krijgt die hij nodig heeft. Kauwsnacks zijn heel handig om je pup te belonen voor goed gedrag. Los daarvan geef je hem best aangepaste puppyvoeding van goede kwaliteit.

ADULTS

Cesar product

Is je beste vriend volwassen geworden? Dan is het nu het moment om te starten met een nieuw voedingsschema. Met Cesar® geef je hem voeding die prima bij hem past. Zo blijft je trouwe vriend de komende jaren gelukkig, gezond en vol levenslust. En je kunt gerust zijn: er is meer dan genoeg keuze aan smaken, texturen en variëteiten om zelfs de meest verwende viervoeter tevreden te stellen. Elke dag opnieuw.

SENIOR 10+

Cesar product

Rond de leeftijd van 10 jaar is de kans groot dat je trouwe vriend wat minder actief wordt. Zijn spijsvertering verloopt trager en zijn zintuigen zijn niet meer zo scherp als vroeger. Het is dus belangrijk dat het dieet van je hond afgestemd is op zijn veranderende behoeften: lekkere, licht verteerbare maaltijden die minder calorieën bevatten. Kijk dus zeker uit naar het speciale Senior 10+ assortiment als je voor je viervoeter boodschappen doet.

VOEDINGSTIPS

EEN LEVEN LANG FIT EN GEZOND

  • 1Voed je volwassen hond bij voorkeur 2 keer per dag.
  • 2Eetmomenten delen is leuk, maar denk eraan dat voeding voor mensen meestal niet geschikt is voor honden.
  • 3Serveer zijn maaltijden op kamertemperatuur: zo komt de smaak het best tot zijn recht.
  • 4Varieer. Geef zowel natte als droge voeding: zo blijven ook zijn tanden sterk.
  • 5Vermijd intensieve beweging een uur voor en na het eten - ook honden kunnen serieus last hebben van een overladen maag !
  • 6Water drinken is een must. Zorg dat je hond altijd een kom vers, proper water heeft.